NELURITREENIT SUNNUNTAINA 11.2.?!

Jan, profiilikuva

Hei!
Haluaako Kilparyhmä jäsenet, että vedän sunnuntaina 11.2.2018 neluritreenit kisojen jälkeen!?

Timo

Sovittiin, että perutaan.

Hei

Seuraava vaatetilaus tehdään 13.2.2018. Tutustu sovituskappaleisiin Killassa, sovitusvaatteet löytyvät salin varastossa, kysy tarkemmin valmentajaltasi. Lähetä tilaus teppo(piste)smolander(miuku)vipsu(piste)org osoitteeseen siis 13.2. mennessä. Kerro viestissäsi tarkat tuotetiedot sekä koko. Hinnat ovat marginaalisesti nousseet listan hinnoista, 50snt-1€/tuote. Jos tulee vaatteista jotain kysyttävää, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä joko sähköpostilla tai täällä nimenhuudossa.

Terveisin

Hyvät pelikaverit

Seuraava yhteinen vaatetilaus tehdään 8,3,2017. Jos on tarvetta pävittää peliasuja, niin käykää kirjoittamassa tilauksenne tilauskansioon, joka löytyy Vipsun kaapista.

Terveisin